Det praktiske

Åbningstider

Hverdage : 08.00 – 15.00
Weekend : 08.00 – 10.00 og 18.00 – 19.00

Kæledyret ikke bliver hentet inden kl. 10.00, skal der betales for en ekstra dag. De er velkommen til at komme og se pensionen INDEN vi skal passe Deres kæledyr, ring venligst i forvejen og aftal tid.

Bestilling er bindende

Ved afbestilling to uger før ophold påkræver vi os retten til at kræve halvdelen af beløbet for opholdet.​Ved udeblivelse eller afbestilling en uge før ophold forfalder hele beløbet for opholdet. Til nytår skal afbestilling eller ændringer være sket en måned inden den aftalte dato for ankomst ellers forfalder hele beløbet for opholdet. ​Hentes kæledyret før tiden, refunderes restbeløbet ikke med mindre andet er aftalt.

Betaling

Der betales for hele perioden forud for kæledyret i pensionen. Det sker på vores hjemmeside under booking. Hvis der sker tilkøb eller andre aftaler, tager vi kun imod MobilePay.

Forsikring

Alle hunde og katte er kun dækket af ejerens egne forsikringer under opholdet. Hvis dit kæledyr ødelægger noget hos os, skal i selv erstatte det.

Vaccination/sygdom

Vaccinationsattest SKAL medbringes hver gang kæledyret afleveres i pensionen. Hunde og katte skal være vaccinerede indenfor de sidste 2 år. For hunde, anbefales det dog, at vaccinen mod parainfluenza/kennelhoste ikke er mere end 12 mdr. gammel. Vaccinationsbevis skal medbringes ved indlevering. Vi forbeholder os ret til at tilkalde dyrlæge for ejers regning, såfremt kæledyret bliver syg under opholdet.​ Vi benytter Dyreklinikken Klingeberg. Klingeberg 4. 4200 Slagelse. Medicin skal være forsynet med kæledyrets navn samt tydelig instruks om dosering. Ertebjerggaard hæfter ikke ved kæledyrets evt. pludselige død.

Foder

Kæledyrene bliver fodret efter de rutiner de har derhjemme. Man skal medbringe kæledyrets eget foder, da det er bedst for kæledyrets trivsel, at det får det den er vant til.

Del foderet op i små poser så de passer med måltiderne. Så kommer der ikke nogle misforståelser.